Voltnet House of Lights är agent och distributör till Tec-Mar för den nordiska marknaden.Tillsammans har vi över 25 års erfarenhet av att erbjuda rätt belysningslösningar för kontor, industrier och offentliga miljöer. Våra armaturer tillverkas i norra Italien och de är utvecklade för nordiskt klimat.

Vi är specialiserade på LED strålkastare, metallhalogenstrålkastare samt LED armaturer för kontor och offentlig miljö. Vi tillhandahåller självklart även traditionell lysrörsbelysning. Tec-Mar är en innovativ armaturtillverkare där den stora drivkraften är senaste Led-tekniken och att tillverka produkter av bästa kvalité. Vårt mål är att erbjuda kunden en hållbar, ekonomisk riktig och kvalitativ belysningslösning där vi tar miljöansvar i alla led.

Voltnet House of Lights ingår i Voltnet Group AB som är ett agenturföretag med verksamhet i nordisk byggnäring. Voltnet Group AB tillhandhåller produkter för tillfällig el, infästnings material och belysning.

Vi har kontor i Vara och Borås, kika gärna in på länken jobba hos oss.

Våra tjänster

Vi besitter hög teknisk kompetens i alla våra medarbetarled, från produktion, projektledning till sälj. Vi som hjälper dig med projektering använder den senaste mjukvaran och adderar till 25 års erfarenhet av modern belysning. Självklart hjälper vi dig gärna med energikalkyler som stärker ditt säljarbete mot slutkund.

  1. Ljusberäkningar

    Vi hjälper er utan extra kostand med en informativ och snygg ljusberäkning brandad med er logga, helt färdig att presentera för slutkund. Vi använder den senaste mjukvaran från Dialux och adderar till 25 års erfarenhet av ljusberäkningar.

  2. Energikalkyl

    Med våra energikalkyler hjälper vi er och era kunder att välja det bästa energialternativet. Med rätt belysningslösning spar vi både pengar och miljö.

  3. Offert

    Voltnet är kostnadsöverlägsna. Vår automatiserade produktion i Italien, få mellanhänder och korta transporter gör att vi har en prisbild som är mycket intressant. Kontakta oss för offert.

Våra värderingar

Konkurrenskraftiga priser

Voltnet/ Tec-Mar jobbar för att alltid vara konkurrenskraftiga ur prissynpunkt utan att tumma på kvalité. En del av förklaringen är vår noggranna och helt automatiserade produktion. Hög utvecklingskompetens, smarta transporter, rationell återvinningsteknik och högeffektiv produktion är faktorer som stödjer vår konkurrensförmåga.

Relationer

Vi tror på relationer, att prioritera våra kundrelationer gör oss tillsammans starka. Vårt stora engagemang för kunderna sitter i generna. Kunderna kan förvänta sig att vi alltid ställer rätt frågor, alltid utnyttjar vår höga samlade kompetens, alltid tänker vidare och längre för att optimera allt från funktion till pris. I botten finns också en djup förståelse för vad företagande och entreprenörskap innebär. Vi vet att vi alltid måste tillföra tydliga konkurrensfördelar som kan innefatta allt från sparad tid och lägre kostnader till högre kvalité. Allt för att göra din tillvaro så enkel och lönsam som möjligt.

Expert-team

Bred och djup kunskap är grunden för Voltnet / Tec-Mar. Konstruktions- och produktlösningar, hög teknisk kompetens i alla våra medarbetarled, från produktion, projektledning till sälj. Till sitt förfogande har utvecklingsavdelningen flera testlinor och moderna hjälpmedel. Vi som hjälper dig med projektering använder den senaste mjukvaran och adderar till 25 års erfarenhet av modern belysning.

Corporate Social Responsibility

Hållbara lösningar är en naturlig del för Voltnet och är integrerat i hela vår värdekedja. Vi arbetar fortlöpande för att minska miljöpåverkan från vår verksamhet. Vi jobbar med att erbjuda energieffektiva lösningar som spar på miljön. Alla våra produkter tillverkas i Europa för att säkerställa hållbarhet och minimera transporter. Ambitionen är att överträffa lagar och krav vilket också innebär att vi sätter våra egna miljömål och riktlinjer. Voltnet uppmuntrar intressenter och medarbetare till ett aktivt ansvarstagande i frågor som berör CSR.  Vi tar hänsyn till, och prioriterar såväl ekologiska, etiska som samhällsekonomiska frågor.